Werkwijze

Maatregelen Coronavirus

Wij zijn blij dat u komt! Om uw en onze gezondheid te beschermen vragen we u om zich te houden aan de hierop volgende richtlijnen.

Afspraken?

Een afspraak maak je het liefste 24/7 “online” maar ouderwets bellen mag ook of kom gewoon even langs!

Wij werken op afspraak! maar als het rustig is…

Bij ons kun je vaak ook nog last minute een afspraak maken via onze site! Als er een plek vrij is, daar zit dan wél minimaal 10 minuten wachttijd tussen. Zijn er wachtenden voor je, dan schenken wij graag een vers kopje koffie, espresso, thee of warme chocomel. Komt het wachten je even niet uit, maak dan online een afspraak voor een geschikter moment.

De laatste mode en trends!

Wij zijn een modern bedrijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Al onze medewerkers worden minimaal 2 maal per jaar bijgeschoold volgens de geldende Nederlandse Haarmodelijn met behulp van externe trainers.

Professionele producten!

Geen onnodige risico’s met uw haar en hoofdhuid. Wij werken uitsluitend met professionele topproducten, onze huismerk is GOLDWELL, dit wereldmerk ondersteund ons met opleidingen en trainingen. Wij hebben, indien nodig, een directe hotline met al hun specialisten.

Voor iedereen!

Voor jong en oud klassiek of modern, kleur, kinky of krul alles kan, vraag om advies of kom met je eigen idee, neem een foto van een leuk kapsel mee. Wij hebben onze eigen kleur-, permanent- en langhaarspecialisten. Natuurlijk verzorgen wij ook graag jou bruids- en of feestkapsel.

puntensysteem!

Voor onze vaste klanten hebben wij het “puntensysteem”. Je spaart daarmee voor gratis artikelen of producten naar keuze. Voor elke euro die je bij ons besteed ontvang je 10 punten.

1000 punten = € 5,00 te besteden aan artikelen, dus niet voor behandelingen.